Производи

ЕНМОНВАШ ПРИЈАТЕЛ

Вести - Известувања

МАШИНА ЗА КОНТИНУИРАНО СЕЧЕЊЕ НА КЕРАМИКА И ГРАНИТ- WATER JET
22.1.2016 11.17

Water Jet е најнова генерација на проивод базирана на најсовремена технологија.

Овој систем се состои од појацувац на притисок, тродимензионална CNC машина, алатки и помошен компјутизиран CAD-CAM систем. Water Jet систем може да ја компресира водата на притисок до 300 MPa, така што водениот млаз има брзина од 800-1000 m/s преку дијаматски млазници каде отворот е 0,26 mm. Таков воден млаз со мал додаток на песок може да сечи различни типови на материјал (керамика, стакло, челик, алуминиум, пластика, гума).

Water Jet е специјално погоден за сеченње на комплицирани контури. Машината за континуирано сечење на керамика и гранит сече со помош на дијаматски дискови со вода која служи за ладење. Машината може да сечи и праволиниски геометриски облик на гранитна керамика. Машината може да врши и обработка и полирање на ивици (за изработка на степеништа). Таа содржи дијаматски ножеви и 14 полир глави за полирање со што се добива изврсен квалитет на производите .

Прикажи се
1m2=3,3kg
17.9.2015 14.28

Голема акција во салоните на Енмон. Со секоја купена плочка која се на акција се добива 3kg лепак enkokol 11 и 300gr фуга. Акцијата трае се до празнење на залихата.

Прикажи се
Нов продажен салон во Загреб
12.8.2015 12.37

Компанијата ЕНМОН продолжува да ја проширува својата продажна мрежа и денеска сме поголеми за уште еден продажен салон. На простор од 1000 m2  изложени се околу 2000 артикли кои ќе ги задовојат и најбребирливите купувачи. Љубезноста на тимот ќе Ви помогне да одберете и да Ви даде вистински совет што е најдобро за просторот кој го уредувате.

Посетете ги салоните на Енмон. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прикажи се
Best Buy Award - Најдобар однос на цена и квалитет
30.6.2015 12.18

Компанијата ЕНМОН со години го изградува својот бред на пазарот како лидер во регионот, во својата работа, доби уште едно признание во категоријата "ЛАНЕЦ ВО ТРГОВИЈАТА ЗА ОПРЕМЕНУВАЊЕ НА КУПАТИЛА". 1 место за НАЈДОБАР ОДНОС НА ЦЕНАТА И КВАЛИТЕТОТ  за територијата на Србија од страна на ICERTIAS - International Certification Association GmbH, Zurich, Switzerland.

"BEST BUY AWARD" е признание кое се доделува на компаниите кои производи и услуги исполнуваат строги стандари на квалитет утврдени од страна ICERITAS. Производи и услуги добиваат "BEST BUY AWARD" сертификат после интезивно истражување на пазарот и потрошувачите и потврдува дека потрошувачите купуваат квалитетен производ по најдобра цена.

Копманијата ЕНМОН на овој начин се придружи на реномираните компании и брендови од целиот свет.

Прикажи се