Best Buy Award - Најдобар однос на цена и квалитет

Компанијата ЕНМОН со години го изградува својот бред на пазарот како лидер во регионот, во својата работа, доби уште едно признание во категоријата "ЛАНЕЦ ВО ТРГОВИЈАТА ЗА ОПРЕМЕНУВАЊЕ НА КУПАТИЛА". 1 место за НАЈДОБАР ОДНОС НА ЦЕНАТА И КВАЛИТЕТОТ  за територијата на Србија од страна на ICERTIAS - International Certification Association GmbH, Zurich, Switzerland.

"BEST BUY AWARD" е признание кое се доделува на компаниите кои производи и услуги исполнуваат строги стандари на квалитет утврдени од страна ICERITAS. Производи и услуги добиваат "BEST BUY AWARD" сертификат после интезивно истражување на пазарот и потрошувачите и потврдува дека потрошувачите купуваат квалитетен производ по најдобра цена.

Копманијата ЕНМОН на овој начин се придружи на реномираните компании и брендови од целиот свет.