Нов продажен салон во Загреб

Компанијата ЕНМОН продолжува да ја проширува својата продажна мрежа и денеска сме поголеми за уште еден продажен салон. На простор од 1000 m2  изложени се околу 2000 артикли кои ќе ги задовојат и најбребирливите купувачи. Љубезноста на тимот ќе Ви помогне да одберете и да Ви даде вистински совет што е најдобро за просторот кој го уредувате.

Посетете ги салоните на Енмон.