;
Користиме колачиња како би го подобриле корисничкото искуство. Доколку продожите со користење на продавницата, Вие ги прифаќате условите за користење. Повеќе информации
BAUEDGE za kada 23334000 додаден во корпа
Завршете го купувањето ПРОДОЛЖИ СО КУПУВАЊЕ
Производот е додаден во листата за споредба.
Погледнете ја листата за споредба
Производот е отстранет од листата за споредба.

Батерија за када

BAUEDGE za kada 23334000

Бренд

GROHE

Шифра на производ

5226J9919900A

Назив од програмот

GRH BauEdge za kada 23334000

Standard -5%
BAUEDGE za kada 23334000
BAUEDGE za kada 23334000
high stock level достапност
залиха
4.887,00 МКД 4.642,65 МКД / пакување
Заштеда 5%
Спореди
Нема веќе место во листата за споредба
Начин на достава
Достава со ЕНМОН возило
Лично превземање
Начин на плаќање
Вирманско плаќање
Со платежна картица

Спецификации

Категорија
Батерија за када
Име на производ
za kada 23334000
Транспортно пакување
Артикал
Број на цевки
2
Назив на серија
BAUEDGE
Класа
I Класа
Механизам
Стандард
Производител
UVOZNIK : ENMON D.O.O. Veles
Земја на потекло
Германија
Должина
.00
Ширина
.00
Вид на монтажа
Конзолно/сидно

Слични производи

Standard -10%
Батерија за када
CERAFLEX BAT CERAFLEX ZA KADA - B1721AA
4.669,00 МКД 4.202,10 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Батерија за када
CERAPLAN BAT CERAPLAN III ZA KADA
5.015,00 МКД 4.513,50 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Батерија за када
FOCUS BAT KADA FOCUS CHROME 31940000
6.785,00 МКД 6.106,50 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Батерија за када
LOGIS BAT KADA LOGIS EXPOSED BATH MIXER CHROME 71400000
7.012,00 МКД 6.661,40 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Батерија за када
METRIS BAT KADA METRIS DN15 CHROME 31480000
16.222,00 МКД 14.599,80 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -5%
Батерија за када
TALIS BAT KADA TALIS CHROME 32440000
12.231,00 МКД 11.619,45 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Батерија за када
TYRIA BAT TYRIA ZIDNA ZA KADA - BC157AA
5.549,00 МКД 4.994,10 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Батерија за када
VENTURA BAT ZA KADA
4.765,00 МКД 4.288,50 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Батерија за када
TOKYO BAT ZA KADA
4.816,00 МКД 4.334,40 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Standard -10%
Батерија за када
NAPOLEON BAT ZA KADA
2.343,00 МКД 2.108,70 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба