;
Користиме колачиња како би го подобриле корисничкото искуство. Доколку продожите со користење на продавницата, Вие ги прифаќате условите за користење. Повеќе информации
Simplicity SIMPLI KONZOLNA WC SOLJA E876801 додаден во корпа
Завршете го купувањето ПРОДОЛЖИ СО КУПУВАЊЕ
Производот е додаден во листата за споредба.
Погледнете ја листата за споредба
Производот е отстранет од листата за споредба.

Konzolna WC školka

Simplicity SIMPLI KONZOLNA WC SOLJA E876801

Бренд

VIDIMA IDEAL STANDARD

Шифра на производ

2054BB9199141

Назив од програмот

VID SIMPLI KONZOLNA WC SOLJA E876801

Top Ponuda -15%
Simplicity SIMPLI KONZOLNA WC SOLJA E876801
Simplicity SIMPLI KONZOLNA WC SOLJA E876801
high stock level достапност
залиха
2.793,00 МКД 2.374,05 МКД / пакување
Заштеда 15%
Sporedi
Нема веќе место во листата за споредба
Начин на достава
Lično prevzemanje
Dostava so vozilo na ENMON
Начин на плаќање
Вирманско плаќање
Со платежна картица

Спецификации

Категорија
Konzolna WC školka
Име на производ
SIMPLI KONZOLNA WC SOLJA E876801
Транспортно пакување
Artikal
Naziv na serija
Simplicity
Oblik
Okrugla
Klasa
I Klasa
Proizvoditel
UVOZNIK : ENMON D.O.O. Veles
Osnoven materijal
Porcelan
Zemja na poteklo
Bugarija
Grupa na boja
Bela
Vid na montaža
Konzolno

Слични производи

Našite Kupuvači Sakaat -5%
Konzolna WC školka ECE BANYO
Riga ECE RIGA KONZOLNA WC SOLJA
1.220,00 МКД 1.159,00 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Premium Ponuda -15%
Konzolna WC školka VIDIMA IDEAL STANDARD
Connect air KONZ. WC SOLJA AB - E005401
14.928,00 МКД 12.688,80 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -15%
Konzolna WC školka VIDIMA IDEAL STANDARD
Ocean KONZ. WC SOLJA SO DASKA W707301
7.534,00 МКД 6.403,90 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -10%
Konzolna WC školka INKER DOO ZAPREŠIĆ
Julija nova KONZOLNA WC SOLJA
3.846,00 МКД 3.461,40 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -5%
Konzolna WC školka ROVESE ROMANIA S.R.L
Carina KONZOLNA WC SOLJA K31-002
5.025,00 МКД 4.773,75 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -15%
Konzolna WC školka VIDIMA IDEAL STANDARD
VC SOLJA VISECKA W704501
3.267,00 МКД 2.776,95 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба
Našite Kupuvači Sakaat -15%
Konzolna WC školka VIDIMA IDEAL STANDARD
Connect WC SOLJLA KONZOLNA E803501
8.314,00 МКД 7.066,90 МКД
Подетално
Нема веќе место во листата за споредба